Onze workshops

Workshop Filmfestival Cannes​ - 2021
Onze workshop van 2020 is omgezet naar een online versie. Zie hieronder voor meer details!

Wil je de filmindustrie beter leren kennen – of wil je het belangrijkste filmfestival ter wereld eens meemaken?  Het Filmfestival van Cannes is zonder enige twijfel het meest toonaangevende, belangrijkste filmfestival ter wereld – en zeker het meest prestigieuze. 

In Cannes ligt de focus op het leren kennen van de filmwereld zelf. Je krijgt gegarandeerd intensieve les van de acteerdocenten van CinAct, maar we houden de nadruk vooral op alles wat er tijdens het festival te doen is en dat is heel wat.

Tijdens onze workshop maak je het hele filmfestival mee als professional, wat een volledig andere ervaring is.

Prijs: 2950 euro. In deze prijs zijn inbegrepen: vliegtuigreis, verblijf, ontbijt, een lunchpakket, transport van Nice tot Cannes en terug, de lessen en alle shows. Wie ook de workshop naar Los Angeles en Las Vegas volgt, krijgt een aantrekkelijke korting.

Duur: nog te bepalen  (8 dagen, 7 nachten)

Prijs: 2.450 euro tot 1 januari 2021, daarna 2.950 euro

 

Early bird (inschrijvingen voor 1 oktober 2020): 2.250 euro

Dagplanning Cannes

Voor het Filmfestival van Cannes publiceren we geen dagplanning. De reden daarvoor is dat het filmprogramma zelf pas enkele weken voor het filmfestival wordt bekend gemaakt en we nooit weten welke feestjes wanneer plaatsvinden. Daardoor blijven we flexibel, zodat we samen met onze cursisten kunnen beslissen wie wat wanneer doet!

 
 

OOK TIJDENS DE MAATREGELEN ROND SARS-CoV-2 GAAN AL ONZE ONLINE CURSUSSEN EN WORKSHOPS DOOR. ONZE LIVE CURSUSSEN IN GENT WORDEN EIND JUNI TERUG OPGESTART. DAARNA VOLGEN ANTWERPEN, BRUSSEL EN LEUVEN..

Workshop Verenigde Staten - 2020
 
Deze cursus gaat door onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen rond SARS-CoV-2. Indien de workshop niet kan doorgaan op de geplande datum, wordt e rsamen met de ingeschreven studenten een nieuwe datum vastgelegd. 

Jaarlijks verzorgt Badass Intensive Acting een workshop naar L.A. en Vegas – respectievelijk ‘s werelds belangrijkste filmstad en de belangrijkste entertainmentstad op deze planeet. In Los Angeles ligt de nadruk op acteerles door zowel de acteerdocenten van Badass intensive Acting als topleraars uit Los Angeles zelf, waaronder de lerares van o.a. Scarlet Johansson, Drew Barrymore, Giovanni Ribisi en ook nog Anthony Hopkins, Brad Pitt en Angelina Jolie; de leraar van heel wat bekende tv-gezichten; en de leraar van o.a. Will Ferrell en Matthew Perry.

 

Zo volg je twee dagen les aan een acteerschool op Sunset Boulevard én krijg je tijdens een derde dag ook les van een castingdirector die voor Hollywood werkt. In Vegas leer je ook meer over de shows daar en mag je een bekende talentagent aan de tand voelen. Ter plekke mogen onze cursisten meestal ook deelnemen aan een show, waar ze ook voor betaald worden.

 

Dat is echter niet alles: als enige in België organiseren we samen met talentagents en acteerleraars uit Los Angeles ook twee showcases: eentje die exclusief is voor onze studenten en eentje die samen met de cursisten van Bobbie Chance plaatsvindt, of 2 showcases bij Bobbie Chance. Tijdens die showcases mag je jouw kunnen laten zien voor producers, regisseurs, castingagents, castingdirectors en talentagents uit Hollywood. Het afgelopen jaar kregen we zo onder andere de producer van Iron Man 2 en de producer van de films van Matt Damon over de vloer. Daarbij werden verschillende van onze cursisten opgemerkt en een contract aangeboden, mits ze een werkvergunning of een visum regelen. De aanvraag daarvan kan via onze contacten gebeuren, maar let op: aanvaarding kan door niemand gegarandeerd worden. In de prijs zit ook 20 uur aan voorbereiding op de showcases. Dat gebeurt in samenspraak met de deelnemende cursisten in Gent.

Duur: 18-28 juli 2020 (11 dagen, 10 nachten)

Prijs:  2.950 euro tot 1 december 2019, daarna 3.250 euro. In deze prijs zijn inbegrepen: vliegtuigreis, verblijf, 1 of meerdere escaperooms, lasertag en andere teambuildingactiviteiten en een foodtour of gratis restaurantbezoek, transport van L.A. naar Vegas en eventueel terug, de lessen en alle shows.

 

Early bird inschrijvingen (tot 1 oktober 2019): 2.450 euro.

 
Dagplanning L.A. & Vegas​

Voorbereiding: 20 uur werken aan showcases

De volledige dagplanning publiceren we enkele weken voor de workshop zelf. Sowieso zijn alle bovenstaande activiteiten volledig inbegrepen in de prijs.

Online workshop Hollywood Actor's Showcase + film by Richie Chance

Omdat 'Coach of the Stars' omwille van de COVID-19-maatregelen momenteel niet naar ons toe mag komen, verzorgt hij in mei een tweede online workshop! Richie is een van de bekendste leraars van Hollywood en verzorgt samen met zijn ouders, Bobbie en Larry Chance, de Hollywood Actor's Showcase waar Badass Intensive Acting Studios officieel mee samenwerkt. Zij leidden samen sterren als Scarlett Johanson, Giovanni Ribisi en Drew Barrymore op en heel wat andere toppers deelden met hen hun acteerstudio tijdens hun lessen, waaronder Brad Pitt, Jennifer Aniston en Anthony Hopkins.

Tijdens deze workshop zullen de cursisten samen met Richie een film voorbereiden die elk van hen thuis helpt op te nemen op zijn of haar smartphone - een uniek initiatief, dus!

Duur: 3 dagen (15, 16 en 17 mei), vanaf 18h30 to 21h30

Prijs: 349 euro.

Early bird inschrijvingen (afgesloten): 299 euro.

Dagplanning workshop Richie Chance

Elke dag wordt er live les gegeven via Zoom. 

Tijdens de cursus worden de acteercursisten bovendien klaargestoomd om samen een filmpje op te nemen. Dat gebeurt omwille van de SARS-CoV-2-maatregelen bij elke student thuis. 

De filmpjes worden vervolgens op professionele wijze gemonteerd, voorzien van geluid en meer, waarna ze beschikbaar worden gemaakt voor alle cursisten én online worden geplaatst - op verschillende kanalen!

Badass pr

Akenkaai 69, bus 4F

1000 Brussel

www.badasspr.com

dirk@badass.be

+32 (0)494 38 27 44

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Acteeropleidingen

en cursussen

© 2017 door Badass pr