Badass pr

Akenkaai 69, bus 4F

1000 Brussel

www.badasspr.com

dirk@badass.be

+32 (0)494 38 27 44

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

Acteeropleidingen

en cursussen

© 2017 door Badass pr

Onze workshops

Workshop Filmfestival Cannes​ - 2020

Wil je de filmindustrie beter leren kennen – of wil je het belangrijkste filmfestival ter wereld eens meemaken?  Het Filmfestival van Cannes is zonder enige twijfel het meest toonaangevende, belangrijkste filmfestival ter wereld – en zeker het meest prestigieuze. 

In Cannes ligt de focus op het leren kennen van de filmwereld zelf. Je krijgt gegarandeerd intensieve les van de acteerdocenten van CinAct, maar we houden de nadruk vooral op alles wat er tijdens het festival te doen is en dat is heel wat.

Tijdens onze workshop maak je het hele filmfestival mee als professional, wat een volledig andere ervaring is.

Prijs: 2950 euro. In deze prijs zijn inbegrepen: vliegtuigreis, verblijf, ontbijt, een lunchpakket, transport van Nice tot Cannes en terug, de lessen en alle shows. Wie ook de workshop naar Los Angeles en Las Vegas volgt, krijgt een aantrekkelijke korting.

Duur: 12 mei - 19 mei 2020 (8 dagen, 7 nachten)

Prijs: 2.450 euro tot 1 januari 2020, daarna 2.950 euro

 

Early bird (inschrijvingen voor 1 oktober 2019): 2.250 euro

Dagplanning Cannes

Voor het Filmfestival van Cannes publiceren we geen dagplanning. De reden daarvoor is dat het filmprogramma zelf pas enkele weken voor het filmfestival wordt bekend gemaakt en we nooit weten welke feestjes wanneer plaatsvinden. Daardoor blijven we flexibel, zodat we samen met onze cursisten kunnen beslissen wie wat wanneer doet!

 
 
Workshop Verenigde Staten

Jaarlijks verzorgt Badass Intensive Acting een workshop naar L.A. en Vegas – respectievelijk ‘s werelds belangrijkste filmstad en de belangrijkste entertainmentstad op deze planeet. In Los Angeles ligt de nadruk op acteerles door zowel de acteerdocenten van Badass intensive Acting als topleraars uit Los Angeles zelf, waaronder de lerares van o.a. Scarlet Johansson, Drew Barrymore, Giovanni Ribisi en ook nog Anthony Hopkins, Brad Pitt en Angelina Jolie; de leraar van heel wat bekende tv-gezichten; en de leraar van o.a. Will Ferrell en Matthew Perry.

 

Zo volg je twee dagen les aan een acteerschool op Sunset Boulevard én krijg je tijdens een derde dag ook les van een castingdirector die voor Hollywood werkt. In Vegas leer je ook meer over de shows daar en mag je een bekende talentagent aan de tand voelen. Ter plekke mogen onze cursisten meestal ook deelnemen aan een show, waar ze ook voor betaald worden.

 

Dat is echter niet alles: als enige in België organiseren we samen met talentagents en acteerleraars uit Los Angeles ook twee showcases: eentje die exclusief is voor onze studenten en eentje die samen met de cursisten van Bobbie Chance plaatsvindt, of 2 showcases bij Bobbie Chance. Tijdens die showcases mag je jouw kunnen laten zien voor producers, regisseurs, castingagents, castingdirectors en talentagents uit Hollywood. Het afgelopen jaar kregen we zo onder andere de producer van Iron Man 2 en de producer van de films van Matt Damon over de vloer. Daarbij werden verschillende van onze cursisten opgemerkt en een contract aangeboden, mits ze een werkvergunning of een visum regelen. De aanvraag daarvan kan via onze contacten gebeuren, maar let op: aanvaarding kan door niemand gegarandeerd worden. In de prijs zit ook 20 uur aan voorbereiding op de showcases. Dat gebeurt in samenspraak met de deelnemende cursisten in Gent.

Duur: 18-28 juli 2020 (11 dagen, 10 nachten)

Prijs:  2.950 euro tot 1 december 2019, daarna 3.250 euro. In deze prijs zijn inbegrepen: vliegtuigreis, verblijf, 1 of meerdere escaperooms, lasertag en andere teambuildingactiviteiten en een foodtour of gratis restaurantbezoek, transport van L.A. naar Vegas en eventueel terug, de lessen en alle shows.

 

Early bird inschrijvingen (tot 1 oktober 2019): 2.450 euro.

 
Dagplanning L.A. & Vegas​

Voorbereiding: 20 uur werken aan showcases

De volledige dagplanning publiceren we enkele weken voor de workshop zelf. Sowieso zijn alle bovenstaande activiteiten volledig inbegrepen in de prijs.

Workshop Hollywood Actor's Showcase by Richie Chance

Vanaf 12 tot 16 november 2019 komt niemand minder dan Richie Chance terug naar België! Richie is een van de bekendste leraars van Hollywood en verzorgt samen met zijn ouders, Bobbie en Larry Chance, de Hollywood Actor's Showcase waar Badass Intensive Acting Studios officieel mee samenwerkt. Zij leidden samen sterren als Scarlett Johanson, Giovanni Ribisi en Drew Barrymore op en heel wat andere toppers deelden met hen hun acteerstudio tijdens hun lessen, waaronder Brad Pitt, Jennifer Aniston en Anthony Hopkins.

Duur: 5 dagen (4 lesdagen)

Prijs: 349 euro tot 1 oktober 2019, daarna 399 euro. Prijs voor 1 dag: 249 euro tot 1 oktober 2019, darna 299 euro. Prijs voor 2 dagen: 299 euro tot 1 oktober 2019, daarna 349 euro. Dinerformule (voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht): +75 euro per dag.

 

Early bird inschrijvingen (tot 1 september 2019): 299 euro. Prijs voor 1 dag: 199 euro. Prijs voor 2 dagen: 249 euro. Dinerformule (voorgerecht - hoofdgerecht - nagerecht): +50 euro per dag.

Dagplanning workshop Richie Chance

• Dag 1 (12 november), 18h: Les van Dirk Vandereyken in Brussel (voorbereiding op workshop). Om 20h ontmoeting met Richie Chance. Om 20h30 diner met Richie Chance.

 

• Dag 2: Om 12h 'sightseeing'. Vanaf 18h tot 21h les van Richie Chance in Gent. 21h30: diner met Richie Chance.

 

• Dag 3: Om 12h 'sightseeing'. 

 

• Dag 4: Vanaf 18h tot 21h les van Richie Chance in Brussel. 21h30: diner met Richie Chance.

 

• Dag 5: Vanaf 13h tot 16h30 les van Richie Chance in Leuven. Om 17h showcase met aangeleerde scènes. 20h: diner met Richie Chance.