top of page

26-27 februari 2022: Workshop Maxim Jago

Laatste kans om mee te doen!


Het is bijna zover: volgende week kan je meedoen aan de zéér exclusieve workshop van Maxim Jago! Ik kan moeilijk benadrukken hoe uniek Maxim is, maar laten we het erop houden dat hij niet alleen een enorm netwerk heeft, hij heeft dat netwerk vooral omwille van zijn uitzonderlijke kwaliteiten, het feit dat hij simpelweg een échte ‘nice guy’ is en zijn zeer gevarieerde vaardigheden, die bijna allemaal iets kunnen betekenen voor de filmwereld.

Maxim hoort bij het soort mensen die heel erg veel betekenen voor de filmwereld, maar waarvan je doorgaans minder hoort. Je weet wel, de échte ‘movers and shakers’, die niet leiden aan profileringsdrang en liever achter de schermen blijven. We hebben elkaar leren kennen op het Filmfestival van Cannes en sindsdien die ik pr voor zijn The Creativity Conference – eveneens een niet te missen evenement, waarop ik vorig jaar twee keer een lezing mocht geven.


Misschien even opsommen wat je krijgt voor jouw 299 euro (37 euro per uur als je de extra tijd die je met hem kunt spenderen niet meerekent)?


· De kans om iemand te ontmoeten die meer weet over de tv- en filmwereld dan bijna eender wie die je hier in België kunt leren kennen

· Meer inzicht in hoe de filmwereld werkt

· Wat er allemaal bij postproductie komt kijken

· Het belang van recepties, feestjes, filmfestivals en netwerken

· Acteertips en meer over acteertechnieken

· De kans om jouw eigen acteertalent te laten zien aan iemand die je eventueel op termijn écht internationaal werk zou kunnen geven

· De mogelijkheid om uitgenodigd te worden op exclusieve bijeenkomsten waar de top van de filmwereld elkaar ontmoet

· Meer over hoe creativiteit jouw eigen acteren kan verbeteren

· Een bezoek aan een fantastisch radiostation (en dat is niet eens inbegrepen in de 2x4 uur die de workshop duurt)

· Waardevolle tijd met internationale journalisten

· Gratis hapjes en drankjes


Nog niet overtuigd? Bel of mail me gerust met jouw opmerkingen en vragen! Heb je jezelf nog niet ingeschreven? Doe dat dan alsjeblieft zo snel mogelijk, want er mogen slechts 15 mensen meedoen. 8 plaatsen zijn al ingevuld door journalisten en 4 door cursisten, wat betekent dat er op het moment dat ik dit schrijf nog maar 3 zitjes beschikbaar zijn!


Hierna nog eens meer info over de cursus!Meer dan alleen maar een acteerworkshop


Natuurlijk kan het enorm leerrijk zijn om acteerworkshops te volgen van ervaren acteurs of bekende coaches – bij Badass Intensive Acting Studios by Hollywood Actor’s Showcase organiseren we er zelf meerdere per jaar. Helaas kan je zelden van ‘pure’ acteurs andere zaken leren waar je écht geïnteresseerd in bent als aspirant-acteur of filmmaker, zoals hoe de filmwereld eigenlijk in elkaar zit, hoe je geld kunt verzamelen om jouw eigen project te beginnen, hoe een filmbudget eigenlijk werkt, welke stadia films doorlopen, wat er zich achter de schermen plaatsvindt, waar en met wie je het best netwerkt, hoe het hele proces van preproductie tot postproductie verloopt, enzovoort. Daarom heeft Badass pr niemand minder dan de prijzenpakkende futurist/auteur/scenarist/regisseur annex producer/organisator Maxim Jago aangetrokken. Hij zal je 2 dagen lang niet alleen helpen om jouw acteertechniek te verbeteren, maar ook om meer inzicht te krijgen in de internationale filmwereld zelf.Maxim is een zeer bekende ‘public speaker’ en een van de meest veelzijdige, productiefste coaches van Adobe. Hij heeft al meer dan 2.000 officiële instructiefilmpjes gemaakt voor Adobe, vooral rond postproductie voor films of tv-series en de allernieuwste mediatechnologie. Softwarepakketten als Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects, waar een erg groot deel van de (Hollywood)producties mee wordt bewerkt, hebben dus geen enkel geheim meer voor hem… maar daar eindigt het zeker niet. Zo werkt hij ook voor andere giganten, waaronder HP, Grass Valley en Avid. Hij heeft bovendien al gesproken op de meest toonaangevende filmfestivals ter wereld, waaronder die van Cannes, Sundance, Raindance, NAB, IBC, TIFF én BVE.Onze gastleraar is de organisator van het jaarlijkse Creativity Conference, waar tot 50 tot 100 van ‘s werelds creatiefste geesten drie dagen lang lezingen geven: schrijvers, regisseurs, acteurs, producers, schilders, beeldhouwers, en ga zo maar door. Tijdens het Filmfestival van Cannes is hij een van de twee gastheren van de party die op slechts 2 jaar tijd is uitgegroeid tot het meest gegeerde feestje van het hele festival: The Pajama Party, een concept dat dit jaar ook op andere internationale filmfestivals zal geïntroduceerd worden… en dat is nog buiten alle andere feestjes die hij tijdens filmfestivals voor anderen organiseert gerekend.


Wie dacht dat de toekomst er wat grauw uitziet, raden we aan om zeker ook eens naar Maxim te luisteren. Hij heeft zich als futurist immers gespecialiseerd in A.I., autonome robotica, cryptocurrency, smarttechnologie, internationale crowdfunding, het klimaat en nog veel meer. Zijn boek daarover heeft het erg goed gedaan en Maxims nieuwste oeuvre, een filosofisch werk, is eveneens klaar om gepubliceerd te worden.


Maxims nieuwste film als regisseur, It’s Haunted, zit momenteel in het postproductieproces. Zijn doel als filmmaker? Nieuw talent een kans geven en verhalen vertellen die boeien. Het belangrijkste voor hem? Creativiteit en het kunnen vertellen van een goed verhaal. Tijdens onze workshop zal hij het uitgebreid hebben over hoe je jouw verbeelding kunt aanwenden om een betere acteur of filmmaker te worden, terwijl hij je ook zal tonen hoe je meer verhaal kunt injecteren in de manier waarop je acteert, in jouw ‘subtext’, of in het materiaal dat je zelf regisseert of filmt. Natuurlijk krijg je ook oefeningen en mag je Maxim naar hartenlust vragen stellen over de vele bekende filmmakers en acteurs waar hij al mee heeft samengewerkt of de bekende producties waar hij zelf achter de schermen aan heeft gesleuteld.


We beginnen eraan op zaterdag 26 februari, van 14 uur tot 18 uur, in Brussel. Zondag volgt het tweede deel van de workshop, dat doorgaat van 10 uur tot 14 uur. Beide keren zal de helft van de workshop ook worden bijgewoond door de internationale pers. Bovendien wordt alles professioneel opgenomen en krijg je na de workshop het filmpje toegestuurd. De workshop varieert elke dag, maar het is niet nodig om zowel zaterdag als zondag mee te volgen; je kunt zelf kiezen.


Schrijf je nu in!


Om je in te schrijven, kan je ons contacteren via dirk@badass.be of +32 (0)494 38 27 44.


De workshopprijzen zijn:


Voor studenten van Badass Intensive Courses (onze twintigbeurtenkaarten zijn voor al onze cursussen geldig, niet alleen voor de acteerlessen):


299 euro + btw voor beide dagen

249 euro + btw voor 1 dag


Voor deelnemers die nog niet bij ons ingeschreven zijn:


349 euro + btw voor beide dagen

299 euro + btw voor 1 dag


De plaatsen zijn – omdat er ook pers komt – erg beperkt, probeer ons dus wel zo snel mogelijk te contacteren.


Hapjes en drankjes zijn inbegrepen. Ook kan je samen met ons, Maxim en zijn assistent gaan lunchen en kan je zondag na de workshop deelnemen aan een tour door de stad.


Enkele links


Onze eigen acteercursus en acteerworkshops: www.intensiveacting.com

Andere cursussen: www.badasspr.com/cursussen

Maxim Jago: www.maximjago.com

The Creativity Conference: www.creativityconference.is
Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page