Badass Intensive Acting gaat in zee met UiTPAS en zet zich in voor kansarmen


Acteercursussen en workshops verzorgen die volstrekt uniek zijn in België: dat was vanaf het begin het doel van Badass Intensive Acting Studios. Daarvoor staat al zo’n 10 jaar een heel speciale mix garant die toegespitst is op een breed publiek: ervaren rotten en beginnelingen; professionals en amateurs; studenten die een carrière willen opbouwen als acteurs en filmfans die een leuke hobby zoeken; gepassioneerde doorzetters en mensen die willen werken aan hun zelfvertrouwen en zelfbeeld.


Bij Badass Intensive Acting beseffen we echter maar al te goed dat niet iedereen mee op de boot kan springen: wie het niet al te breed heeft of in financiële moeilijkheden zit, heeft het soms heel wat moeilijker om zijn of haar passie te volgen. Voor een aantal van hen heeft Badass pr nu een oplossing gevonden: door in zee te gaan met de UiTPAS, kunnen Gentenaars en Leuvenaars al genieten van een gereduceerd tarief, terwijl alle andere UiTPAS-houders punten kunnen verzamelen die ze niet alleen voor evenementen, activiteiten, producten en diensten buitenaf kunnen gebruiken, maar ook voor extra lessen en gratis drankjes na een spannende cursusdag. Om de samenwerking met UiTPAS Gent en UiTPAS Leuven te vieren, pakt Badass Intensive Acting tot en met 26 oktober met een promoperiode uit: 20% korting voor iedereen met een UiTPAS! De kortingen en speciale acties zijn nu al beschikbaar bij UiTPAS Gent en later deze week of begin volgende week ook bij UiTPAS Leuven.


Samengevat


Badass Intensive Acting Studios biedt acteercursussen aan waarin allerlei verschillende technieken en methoden aan bod komen. De unieke stijl van lesgeven heeft veel te maken met de invloeden die onze docenten hebben opgedaan. Zo zijn ze zowel onderlegd in de acteerstijlen van de bekendste internationale leraars als in diverse psychologische stromingen, rollenspelen, schrijfwerk, public relations en zelfs vechtkunsten. Ze verzorgen bovendien als enigen in België workshops in de Verenigde Staten, waarbij de eigen studenten showcases geven voor castingdirectors, talentagents, regisseurs en producers. Daar leren ze ook bij van een aantal toonaangevende leraars, zoals die van Will Ferrell, Matthew Perry, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Giovanni Ribisi en veel meer. deze week kunnen de cursussen in Leuven en Gent gevolgd worden met een UiTPAS. Daarmee krijgen UiTPAS-houders die het financieel moeilijk hebben een fi